Maatwerk Trainingstrajecten

Wij maken al onze trainingstrajecten op maat voor uw opleidingsvraag en doelgroep. Een trainingstraject bestaat uit een nulmeting, training en opvolging. Lees meer over onze aanpak.

Voor onze trainingen maken we gebruiken van methodieken die zowel wetenschappelijk als in de praktijk hun effectiviteit bewezen hebben. Met onze 10 jaar ervaring weten wij precies welke methodiek bij uw trainingsvraag zorgt voor de gewenste blijvende gedragsverandering.

Hieronder leest u een aantal voorbeelden van trainingen die wij recent gaven.

Onze methodieken

Voor onze trainingen gebruiken we methodieken die zowel wetenschappelijk, als in de praktijk hun effectiviteit bewezen hebben.

Ervaringsleren

Leren en gedragsverandering zijn het resultaat van directe ervaringen. Deelnemers doen concrete, authentieke ervaringen op. Reflectie op deze eigen situatie leidt tot nieuwe leerprocessen, autonomie en ontwikkeling van een nieuw toekomstperspectief. 

DiSC gedragsstijlen

De basis van persoonlijk en professioneel succes ligt in het kennen van jezelf, het begrijpen van anderen en in het bewust zijn van de impact van je acties en gedrag op anderen.

Dialogical Leadership

Leer een echte dialoog te voeren met jezelf, je team, je organisatie of je omgeving.