MAATWERK TRAININGSTRAJECTEN

INEZ Training & Consulting bestaat 10 jaar. In die 10 jaar heb ik geleerd dat trainingen alleen aantoonbare, blijvende gedragsverandering opleveren wanneer er voldoende aandacht besteed wordt aan het voor- en natraject. Daarom maak ik alleen nog maar maatwerk trainingstrajecten. Voor groepen of individueel, live of online.

Nulmeting

Dat betekent dat ik investeer in een gedegen nulmeting. Mogelijk doen jullie deze nulmeting zelf, we doen het samen, of ik verzorg deze voor jullie. Het doel is om een onafhankelijk beeld te krijgen van de trainingsbehoefte bij de doelgroep. 

Training, coaching of teambijeenkomst

Op basis van de nulmeting ontwikkel ik de training, coaching of teambijeenkomst. Hierbij gebruik ik methodieken die zowel wetenschappelijk als in de praktijk hun effectiviteit aangetoond hebben. 

Opvolging

Een goede opvolging zorgt voor 50% van het succes van de training. Individuele nazorg, vervolg- of opfristrainingen, e-learning. Er zijn verschillende mogelijkheden. Ik leid deelnemers graag op om zelf, op langere termijn, de opvolging te verzorgen. De eerste opvolging neem ik op verzoek zelf voor mijn rekening. 

Aantoonbare, blijvende gedragsverandering

Op deze manier is een training een waardevolle investering in jullie medewerkers! Het rendement van jullie trainingstraject is van groot belang zowel voor mij als voor jullie zelf. Daarom maak ik maak de resultaten graag inzichtelijk.

HIGH TECH DEMANDS HIGH TOUCH

In een digitaal ontwikkelde wereld is er steeds meer behoefte aan bindende factoren. Een echte dialoog. Mensen verbinden is de basis van mijn werk. Verbinden met zichzelf, met collega’s of partners en met klanten.


PARTNER IN TRAININGEN

Zoek je een training die heel praktijkgericht is en precies op maat gemaakt voor jullie doelgroep en trainingsvraag? Ben je bereid om met mij samen te werken voor het beste resultaat? Neem dan vooral eens vrijblijvend contact op. In een kennismakingsgesprek bespreek ik welke oplossing het beste is voor uw trainingsvraagstuk. De koffie wordt vers gezet!

Het Team

Ik doe dit alles niet alleen. Maak kennis met het team:

Inez Neefjes
Trainer

Heidi van Kampen
Outdoor coach


Judith van Bilsen
Backoffice

Carl Hoogvliet
Acteur online trainingen


Jochem de Rooi
Trainingsacteur


Ginie Koopmans
Trainingsactrice
BTW vrijstelling

INEZ Training & Consulting is CRKBO geregistreerd. Dit is het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs. Onze trainingen zijn hierdoor vrijgesteld van BTW.

van gastvrijheid naar klantgerichtheid

Voordat ik met INEZ Training & Consulting startte, gaf ik trainingen aan de afdeling Customer Management van Vodafone in Maastricht. Hier leerde ik het trainersvak door het trainen van mensen met veel klantcontact en het trainen van hun leidinggevenden. Mijn passie voor klantgerichtheid komt voort uit mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool in Maastricht en werkervaring in de hotellerie. Daarna volgde ik de Master of Innovative Hospitality Management in Maastricht en in Barcelona. Al tijdens mijn werk in de hotellerie ontdekte ik mijn passie voor het opleiden van mensen.

Nog steeds gebruik ik mijn 'hotello' achtergrond om mensen bewust te maken van het belang van klantgerichtheid. In de hotellerie noemen we dit 'gastvrijheid'. Tijdens de afgelopen 10 jaar verdiepte ik mijn kennis en vaardigheden over opleiden en communicatieve vaardigheden met verschillende methodieken. Zoals ervaringsleren, DiSC en Dialogical Leadership. Ook de trainer leert levenslang!