MAATWERK TRAININGSTRAJECTEN

INEZ Training & Consulting bestaat 10 jaar. In die 10 jaar heb ik geleerd dat trainingen alleen aantoonbare, blijvende gedragsverandering opleveren wanneer er voldoende aandacht besteed wordt aan het voor- en natraject. Daarom maak ik alleen nog maar maatwerk trainingstrajecten. 

Nulmeting

Dat betekent dat ik investeer in een gedegen nulmeting. Mogelijk doet u als opdrachtgever deze nulmeting zelf, we doen het samen, of ik verzorg deze voor u. Het doel is om een onafhankelijk beeld te krijgen van de trainingsbehoefte bij uw doelgroep. Lees hieronder meer over de manieren waarop ik nulmetingen uitvoer.

Training, coaching of teambijeenkomst

Op basis van de nulmeting ontwikkel ik de training, coaching of teambijeenkomst. Hierbij gebruik ik methodieken die zowel wetenschappelijk als in de praktijk hun effectiviteit aangetoond hebben. Lees hieronder meer over de methodieken die ik gebruik.

Opvolging

Een goede opvolging zorgt voor 50% van het succes van de training. Individuele nazorg, vervolg- of opfristrainingen, e-learning. Er zijn verschillende mogelijkheden. Ik leid uw medewerkers graag op om zelf, op langere termijn, de opvolging te verzorgen. De eerste opvolging neem ik op verzoek zelf voor mijn rekening. Lees hieronder meer over de mogelijkheden van een gedegen opvolging.

Aantoonbare, blijvende gedragsverandering

Op deze manier is een training een waardevolle investering in uw medewerkers! Het rendement van uw trainingstraject is van groot belang zowel voor mij als voor u. Daarom maak ik maak de resultaten graag inzichtelijk.

HIGH TECH DEMANDS HIGH TOUCH

In een digitaal ontwikkelde wereld is er steeds meer behoefte aan bindende factoren. Een echte dialoog. Mensen verbinden is de basis van mijn werk. Verbinden met zichzelf, met collega’s of partners en met klanten.


UW PARTNER IN TRAININGEN

Zoekt u een training die heel praktijkgericht is en precies op maat gemaakt voor uw doelgroep en trainingsvraag? Bent u bereid om met mij samen te werken voor het beste resultaat? Neem dan vooral eens vrijblijvend contact op. In een kennismakingsgesprek bespreek ik welke oplossing het beste is voor uw trainingsvraagstuk

Het Team

Ik doe dit alles niet alleen. Maak kennis met het team:

Inez Neefjes
Trainer

Heidi van Kampen
Outdoor coach


Judith van Bilsen
Backoffice

Carl Hoogvliet
Acteur online trainingen


Jochem de Rooi
Trainingsacteur


Ginie Koopmans
Trainingsactrice
Het Team

Ik doe dit alles niet alleen. Maak kennis met het team:

Inez Neefjes
Trainer


Inez Neefjes
Trainer


Ginie Koopmans
Trainingsactrice


Judith van Bilsen
Backoffice


Jochem de Rooi
Trainingsacteur


Ginie Koopmans
Trainingsactrice
BTW vrijstelling

INEZ Training & Consulting is CRKBO geregistreerd. Dit is het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs. Onze trainingen zijn hierdoor vrijgesteld van BTW.

van gastvrijheid naar klantgerichtheid

Voordat ik met INEZ Training & Consulting startte, gaf ik trainingen aan de afdeling Customer Management van Vodafone in Maastricht. Hier leerde ik het trainersvak door het trainen van mensen met veel klantcontact en het trainen van hun leidinggevenden. Mijn passie voor klantgerichtheid komt voort uit mijn opleiding aan de Hoge Hotelschool in Maastricht en werkervaring in de hotellerie. Daarna volgde ik de Master of Innovative Hospitality Management in Maastricht en in Barcelona. Al tijdens mijn werk in de hotellerie ontdekte ik mijn passie voor het opleiden van mensen.

Nog steeds gebruik ik mijn 'hotello' achtergrond om mensen bewust te maken van het belang van klantgerichtheid. In de hotellerie noemen we dit 'gastvrijheid'. Door mijn studie Onderwijswetenschappen aan de Open Universiteit verdiep ik mij steeds meer in de psychologie van leren en de kunst van opleiden.