Training Timemanagement voor teams | Inez TC

Timemanagement - training en coaching

Je kan meer uit een dag halen. Je wil doelgerichter werken en de juiste prioriteiten kunnen stellen. Medewerkers die doelgericht te werk gaan zijn effectiever en kunnen makkelijker de juiste keuzes maken. Hierdoor zijn je (interne) klanten tevredener en haal je meer voldoening uit je werk. Je wordt beter beoordeeld op de behaalde resultaten.

Volg een training samen met je eigen team of kies voor individuele (online) begeleiding.

#
#

Onze timemanagement training en coaching gaat verder dan alleen snel en efficient werken. We maken samen jouw of jullie doelen inzichtelijk. Je leert de juiste dingen te doen om je doelen zo goed mogelijk te behalen. Onze methodieken van doelen bepalen, planningen opstellen en je werkstroom organiseren ondersteunen jouw individuele werkproces en/ of dat van jullie team.

Timemanagement betekent in veel gevallen ook gedragsverandering. Discipline is een sleutelwoord. Bij ons komen individuele aandachtspunten aan bod. Ons einddoel is een werkorganisatie die bij jou past en die jou maximaal ondersteunt in je werk.

Doelgroep

Teams en individuen die het gevoel hebben meer te kunnen presteren in minder tijd.

Na de training en/ of coaching

  • heb je heldere (team)doelstellingen, afgeleid van de organisatiedoelstellingen;
  • kun je concrete acties distilleren uit deze doelstellingen;
  • en de juiste prioriteiten bepalen!
  • kun je een realistische en flexibele planning maken;
  • je werkplek functioneel indelen;
  • en je werkstroom beheersen.

 

Werkwijze

Onze trainings- en coachingstrajecten bestaat uit:

1. een voorbereidende e-learning
2. een gezamenlijke (online) training
3. individuele (online) coachingsgesprekken.

Organisatorisch

Het begint met een intakegesprek. Op basis daarvan krijg je een vrijblijvend plan van aanpak voor de training en/ of de coaching.

Deze trainingen worden in-company of op een externe locatie gegeven. Coaching vindt plaats op onze coachingslocatie in Thorn of online. We maken een passend programma voor de groep of individueel. Op locatie, online of een combinatie hiervan.