Meer uit je dag halen? Meer structuur en een voldaan gevoel over je werk? | Inez TC

Timemanagement - TRAINING & COACHING

In onze timemanagement trainings- en coachingsprogramma's leer je hoe je meer uit je dag kunt halen. Je krijgt je doelstellingen weer helder waarna je concreet uitwerkt hoe je deze doelstellingen het beste kunt behalen. Door het juiste te doen, je prioriteiten duidelijk te hebben, een flexibele planning te maken en je werkstroom te beheersen. Individueel, samen met je team, live en/ of online. Waar wacht je nog op?

Je krijgt weer focus

 • afgestemde, duidelijke doelstellingen
 • de juiste acties om je doelen te halen
 • duidelijke prioriteiten

en structuur

 • een planning die je inzicht geeft
 • grip op je werkstroom
 • een helder hoofd!

stel je eigen timemanagement Training of coachingstraject samen

Intake

Het begint met een goed gesprek. Wat wil je bereiken? Hoe gaat het nu? Hoe leer jij het liefst? Wat past bij jullie?

Vraag een intake aan

E-learning Timemanagement

Leer de belangrijkste theorie vanuit thuis of je werkplek. Ik geef je persoonlijke feedback op de opdrachten. Incl. het e-book 'Timemanagement'.

Bekijk gratis demo

Training Timemanagement

Klassikaal of online. Op maat gemaakt programma voor jullie team.  Je leert door te doen en kunt de volgende dag met je nieuwe werkwijze aan de slag.

Neem contact op

Timemanagement coaching

Persoonlijke aandacht. Online of live. Bereik meer diepgang op basis van jouw persoonlijke situatie. Te combineren met e-learning.

Neem contact op

De timemanagement coaching is geen kwestie van alleen de juiste prioriteiten stellen, het gaat veel verder. Door kritische vragen en reflectie helpt Inez aan een realistisch beeld van je dagelijkse planning, bedrijfsdoelen, toekomstperspectief en voor een goede werk/privé-balans. Ik raad dit traject ten zeerste aan voor professionals die het gevoel hebben dat ze niet het meest maximale uit hun werk/privé halen en ‘slechte’ patronen willen doorbreken.

Eigenaar - Kansocial

Inez en timemanagement

Ik combineer mijn baan als trainer/ coach met de zorg voor ons gezin met twee kleine kinderen. In de dagen dat ik werk, wil ik het maximale eruit halen. Daarnaast is het voor mezelf cruciaal om fit en gezond te kunnen blijven. Je kunt immers pas voor anderen zorgen wanneer je eerst goed voor jezelf zorgt. Ik ken als geen ander de uitdaging hiervan.

Het geeft me dan ook veel voldoening om anderen te helpen met de doelgerichtheid, planning en structuur waarvan ik weet dat het tijd en inzicht oplevert. In mijn timemanagementtraining en coaching werk ik dan ook niet alleen aan de dingen efficient organiseren, maar zeker ook aan de juiste dingen doen om succesvol te zijn in je werk. Wist je dat je zelfs discipline kunt trainen?

Timemanagement en communicatie

Vaak combineer ik een timemanagement traject met de nodige aandacht voor communicatie. Zo coachte ik onlangs iemand die moeite had met de samenwerking met haar directe collega. Toen ik hen begeleid had om samen de belangrijkste 'hobbels' uit te spreken, verliep de samenwerking beter en kreeg mijn coachee opeens veel meer gedaan op een dag. Ook kom ik regelmatig in contact met medewerkers die het gevoel hebben dat er teveel op hun bordje ligt. We brengen dan eerst duidelijk de doelen en taken in beeld en monitoren de benodigde tijd hiervoor. Op basis van die resultaten begeleid ik de deelnemer dan om op een goede manier het gesprek met de leidinggevende aan te gaan. 

De belangrijkste tips
 • breng je doelstellingen in kaart, en stem ze af met je leidinggevende;
 • bepaal je prioriteiten op basis van deze doelstellingen - het Eisenhower model biedt inzicht!
 • stel een planning op waarin je kunt schuiven. Deze geeft inzicht in wat je wanneer kunt doen...en wat niet! Ik ontwikkelende een 7-stappenplan voor een planning die voor je werkt;
 • gebruik je inbox niet als to-do lijst - hier zijn andere oplossingen voor!
 • verwerk je e-mail 2 a 3 keer per dag - laat maximaal 10 mailtjes in je inbox staan;
 • creëer een systeem om je dagelijkse 'input' te verwerken. Zo krijg je rust in je hoofd!
 • en, je hoeft niet altijd bereikbaar te zijn. En zeg je ook wel eens ergens 'nee' op?

Tot slot

MOET IK DIT NU DOEN?

Nieuwsgierig wat deze zin en alle andere tips voor jou kunnen opleveren?

Lees er alles over in het e-book 'timemanagement'

Mijn ervaring en inzichten bundelde ik in een e-book! Dit e-book vormt de basis voor alle timemanagement trainingen en coaching. Benieuwd? Vraag dan het e-book 'timemanagement' aan.