Leer feedback geven en ontvangen - online maar dan persoonlijk! Combineer e-learning met coaching en/ of training | Inez TC

FEEDBACK GEVEN EN ONTVANGEN - online TRAINING

In onze online feedback training leer je hoe je feedback van anderen positief kunt ontvangen. Je leert feedback geven op een manier die voor de ontvanger duidelijk en niet aanvallend is. Met een positieve intentie; om de relatie te versterken. Met je team of individueel.

Ik maak online leren persoonlijk!

Je leert feedback ontvangen:

  • hoe zorg je dat je meer feedback ontvangt?
  • hoe word je comfortabeler met feedback?
  • hoe reageer je op feedback?

en feedback geven:
  • hoe voer je een goed feedbackgesprek?
  • hoe zorg je dat de relatie goed blijft?
  • hoe reageer je op weerstand van de ander?

stel je eigen online Feedback Training samen

DiSC onderzoek

DiSC brengt je gedragsvoorkeuren in kaart. Je leert hoe je feedback bij verschillende stijlen duidelijker overkomt. Je ontvangt een uitgebreide rapportage en het e-book 'feedback geven en ontvangen'.

 79,-

Vraag aan

E-learning 'Feedback'

Leer de belangrijkste theorie vanuit thuis of je werkplek. Ik geef je persoonlijke feedback op de opdrachten. Incl. het e-book 'feedback geven en ontvangen'. 275,-

Bestel e-learning

Op maat gemaakt programma voor jullie team.  E-learning en 2 webinars. Iedereen oefent de gesprekstechnieken individueel met een trainingsacteur.  750,-

Bestel training

Bereik meer persoonlijke diepgang op de e-learning in twee individuele coachingsgesprekken met de trainer. Oefen de gesprekstechnieken 1-op-1 met een trainingsacteur.

 675,-

Bestel combi

De online cursus feedback geven en ontvangen heeft mij geleerd dat juist door je open en kwetsbaar op te stellen je in je kracht komt te staan. Feedback niet zien als kritiek maar als een middel om als persoon en team te groeien, zo had ik het nog niet bekeken. De gesprekken met Inez en het cursusmateriaal heb ik als zeer positief ervaren.

RH Marine

Inez en feedback

Veel van de vragen op gebied van communicatie die ik als trainer krijg, gaan over feedback. Er speelt iets tussen jou en een collega. De samenwerking verloopt even niet zo soepel. Dan wil je dit op een constructieve manier bespreken. Om de relatie te verbeteren. Zonder het spannender of meer beladen te maken dan nodig. Je wilt ook je eerlijke mening kunnen geven over het werk van je collega. Opbouwend, zodat jouw goede bedoeling ook uit de verf komt.

Sleutels tot succes

In de ruim 10 jaar dat ik feedbacktrainingen geef, ontdekte ik 3 belangrijke sleutels tot succes: 

1. er is een veilige werksfeer met onderling vertrouwen nodig om elkaar feedback te kunnen geven.
2. alleen als je feedback op een positieve manier kunt ontvangen, ben je in staat om anderen ook feedback te geven.
3. een goed feedbackgesprek bestaat uit 4 onmisbare elementen. Hiervoor ontwikkelde ik zelf een structuur die al vele deelnemers de nodige steun in de rug heeft gegeven.

Gespreksstructuur - dit werkt!

  • ik zie...   Omschrijf het gedrag dat je hebt waargenomen bij de ander. Datgene waar je feedback op wilt  geven. Vrij van oordelen en invullingen.
  • ik voel..  Geef aan welk effect het gedrag heeft op jou. Welke emotie veroorzaakt het?
  • en jij?     Een feedbackgesprek is een dialoog. Laat de ander reageren en luister!
  • en nu?   Maak, als het kan, afspraken over hoe nu verder of wat jouw wensen zijn. Kijk met een positieve blik samen naar de toekomst.

Lees er alles over in het e-book 'feedback geven en ontvangen'

Mijn ervaring en inzichten bundelde ik in een e-book! Dit e-book vormt de basis voor alle feedback trainingen en coaching. Benieuwd? Vraag dan het e-book 'feedback geven en ontvangen' aan.