Leadership coaching

Je bent expert in je vakgebied. Nu heb je de kans aangegrepen om leidinggevende te worden. Een hele uitdaging! Hoe ga je dit aanpakken? Welke stijl van leidinggeven heb je? Hoe zorg je ervoor dat je team jou als leidinggevende accepteert? Als nieuwe leidinggevende komen er allerlei uitdagingen op je af. Je hebt behoefte aan maatwerk. Iemand die de praktijk van jouw organisatie begrijpt en jouw vragen op een pragmatische manier adresseert. 

#
#

Doelgroep

Beginnend leidinggevenden die graag begeleid worden in de eerste periode van hun leiderschap. Leidinggevenden die al een tijdje werken in deze rol, maar graag meer achtergrond willen hebben om nog effectiever te kunnen handelen. Of die willen leren op welke andere manieren je kunt leidinggeven. Er is nog zoveel te ontdekken!

Aanpak

We starten met een uitgebreid, persoonlijk en vrijblijvend intakegesprek. Graag ook samen met jouw leidinggevende. Op basis hiervan maken we een plan van aanpak en bepalen we het aantal sessies dat nodig is.

Een coachingssessie duurt 2 uur. Jouw eigen praktijk komt aan bod. We bekijken deze praktijk ook vanuit de theorie. Deze onderdelen kunnen bijvoorbeeld aan bod komen:

  • timemanagement;
  • teammanagement;
  • situationeel leidinggeven;
  • verandermanagement;
  • zelfmanagement;
  • communiceren als leidinggevende;
  • coachingstechnieken;

 

Tussen de coachingssessies door krijg je praktijkopdrachten en voorbereidende opdrachten mee. Tussentijds kun je gebruik maken van feedback en coaching op afstand. Via e-mail en telefoon.

Tijdens en na afronding van het traject evalueren we je voortgang samen met je leidinggevende.

Locatie

De coaching vindt plaats in onze coachingsprakijk in Thorn. Eventueel kan de coaching tegen een meerprijs op je eigen werkplek plaatsvinden.

Wij maken voor elke coachingsvraag een op maat gemaakt coachingsvoorstel. We doen dit op basis van een vrijblijvend intakegesprek.