E-learning feedback geven en ontvangen

U wilt feedback in uw organisatie op de kaart zetten. Het doel is dat iedereen een gezamenlijke 'taal' spreekt en elkaar op een open en eerlijke manier kan aanspreken. Organisaties met een feedbackcultuur presteren beter doordat medewerkers beter samenwerken en meer van elkaar leren.

#
#

U wilt een grote groep mensen in korte tijd trainen? Dan is deze e-learning een goed begin. Of u wilt juist een kleine groep trainen en dit op een zeer efficiente manier doen?

 

De e-learning feedback geven en ontvangen is interactief, heeft persoonlijke begeleiding van een coach op afstand en kan op elk gewenst tijdstip en plek gemaakt worden. De e-learning kan op verzoek aangepast worden aan de wensen en/of huisstijl van uw organisatie.

 

Doelgroep

Alle medewerkers die baat hebben bij het ontvangen van meer feedback en anderen meer en beter kunnen aanspreken

In de e-learning leren de deelnemers

  • wat feedback is en wat het doel is;
  • op welke manieren je feedback ontvangt en wat het effect hiervan is;
  • op een oordeel-vrije manier feedback geven;
  • de belangrijkste do's en don'ts voor feedback geven.

 

Werkwijze

Deze e-learning maakt gebruik van herkenbaar filmmateriaal. Er is ondersteuning beschikbaar door een coach op afstand. Opdrachten worden binnen 2 werkdagen van feedback voorzien.

Inschrijven

Inschrijving gaat heel makkelijk. Na ontvangst van je betaling ontvang je een toegangscode en kun je direct aan de slag.

Probeer gratis les 1