Verbeter je samenwerking, je communicatieve vaardigheden, teamleiderschap en timemanagement op afstand. | Inez TC

ik maak online leren persoonlijk!

Online leren is zeker op dit moment een uitkomst. Vergroot je kennis en vaardigheden vanuit je eigen werkplek. In mijn e-learning combineer ik instructie op afstand met persoonlijke coaching en training. Online of live.

Feedback geven en ontvangen, of liever aan de slag met je timemanagement? Er is zoveel te leren! Neem jij graag de regie over je eigen leerproces? En doe je dat het liefst onafhankelijk van plaats en tijd? Dan is e-learning echt iets voor jou. 

Bekijk de demo's

Ze zijn gratis! Klik en start meteen.

Kies en mix!

Kies voor een e-learning om je kennis op te frissen of om kennis te maken met het onderwerp. Combineer e-learning met individuele (online) coaching en bereik meer diepgang. Met het hele team in training? Kies dan voor de combinatie van e-learning met een webinar of klassikale training en (online) coaching.


Feedback geven en ontvangen

Een openhartig gesprek voeren over wat er goed gaat en wat er beter kan. Medewerkers die elkaar en hun leidinggevenden feedback kunnen geven, hebben een betere werksfeer. Organisaties waarin medewerkers feedback geven en ontvangen hebben een groter lerend vermogen en presteren beter.

Voor iedereen die wil leren om open te staan voor feedback en om op een opbouwende manier feedback aan anderen wil geven.


Timemanagement

Doelgericht werken, prioriteiten bepalen, flexibel plannen en je werkstroom organiseren. Met goed timemanagement bereik je meer met minder moeite. Wij baseren deze training op jullie eigen werksituatie. Thuis, op kantoor, of onderweg.


Voor iedereen die slimmer wil leren werken.


     De online cursus feedback geven en ontvangen heeft mij geleerd dat juist door je open en kwetsbaar op te stellen je in je kracht komt te staan. Feedback niet zien als kritiek maar als een middel om als persoon en team te groeien, zo had ik het nog niet bekeken. De gesprekken met Inez en het cursusmateriaal heb ik als zeer positief ervaren.

Marketing medewerker - RH Marine

      Als opfriscursus is deze timemanagement e-learning perfect. De filmpjes en de opdrachten zetten weer de puntjes op de i. Ook de interactie met een coach vond ik een groot pluspunt.

Business Proces Analyst - CWS Nederland BV