Lees alles over DiSC, feedback geven, timemanagement, teamleiderschap en klantgerichte communicatie | Inez TC

E-Books

Ik werk inmiddels als 13 jaar als communicatietrainer. In die tijd heb ik veel mensen geholpen in hun persoonlijke ontwikkeling;

  • communiceren op een manier waarop je je doel bereikt. In plaats van eindeloze discussies;
  • feedback geven en je hart luchten;
  • je team begeleiden en motiveren om eruit te halen wat erin zit;
  • omgaan met klanten die vanalles van je vragen.. en ga zo maar door. 

Inmiddels mag ik wel zeggen dat ik een schat aan ervaring heb opgedaan. Ik begrijp hoe de dynamiek van communicatie werkt en ik snap als geen ander wat mensen lastig vinden in de interactie met anderen. 

Het werd tijd om al deze kennis te bundelen en te delen. De e-books die ik de afgelopen tijd geschreven heb, zijn de basis van mijn trainingen, coaching en e-learnings. Ze horen als lesmateriaal bij de opleidingstrajecten.

Ben je nieuwsgierig naar de theorie, modellen en best-practices die de basis vormen van mijn trainingen? Wil je een voorproefje op de training of wil je er helemaal zelfstandig mee aan de slag? Er gaat in elk geval een wereld voor je open!


DiSC

Zelfkennis als eerste stap naar succesvolle communicatie. Leer alles over je eigen gedragsvoorkeuren en die van anderen. Ontdek hoe je beter kunt aansluiten op de stijl van je gesprekspartner. Bereik hierdoor makkelijker je doel in al je gesprekken.

Bekijk inkijkexemplaar

Meer over DiSC

Naar de webshop

Klantinteractie in de zorg

Leer technieken hoe om te gaan met verschillende soorten gedrag. Speciaal gericht op medewerkers in de zorg.

Bekijk inkijkexemplaar

Bekijk de training Klantgericht communiceren

Schrijven in klare taal

Hoe schrijf je kort en bondig? Op een manier die aanspreekt en boeit? Hoe bouw je een goed stuk op? En hoe laat je een tekst aansluiten op je doelgroep?

Bekijk inkijkexemplaarFeedback geven en ontvangen

Leer hoe je comfortabel feedback van anderen kunt ontvangen. Ontdek op welke manier een feedbackgesprek niet meer mis kan gaan. Als je feedback op de juiste manier inzet geeft het je samenwerking met anderen een boost!

Bekijk inkijkexemplaar

Bekijk feedback training en coaching

Naar de webshop

Timemanagement

Leer doelgericht werken en prioriteiten bepalen. Ontdek hoe een flexibele planning je echt helpt om je werk af te krijgen. En reorganiseer je werkstroom om weer echt grip te krijgen.

Bekijk inkijkexemplaar

Bekijk timemanagement training en coaching

Gesprekstechnieken voor teamleiders

Bereik meer met je team door op cruciale momenten de juiste gesprekken te voeren. Leer invloed uitoefenen op je gesprekken om zo het maximale uit je team te halen.

Bekijk inkijkexemplaar

Bekijk training en coaching in gesprekstechnieken voor teamleiders