Volg nu een e-learning met 75% korting via OOM

OOM verhoogt bijdrage op e-learnings tijdelijk naar 75%

Werk jij in de metaalindustrie? Dan valt jouw organisatie onder het Opleiding & Ontwikkelfonds Metaalbewerking (www.OOM.nl). OOM draagt bij aan de ontwikkelingskosten van jullie medewerkers. Omdat er nu meer behoefte is aan afstandsonderwijs, verhoogt OOM tijdelijk de bijdrage voor e-learnings naar 75% van de opleidingskosten, met een maximum van 1.000 euro.

De e-learnings van INEZ Training & Consulting zijn opgenomen in de catalogus van OOM. Normaal kosten ze 275 euro per deelnemer. Nu tijdelijk maar 68,75 euro!

Wij hebben op dit moment twee e-learnings beschikbaar op www.cursuscatalogus.nl. Feedback geven & ontvangen en Timemanagement. Wil je dus leren om effectiever te werken of je communicatieskills verbeteren? Grijp dan nu je kans en schrijf je in! Ga naar www.inez-tc.anewspring.com voor meer informatie over de e-learnings of naar www.cursuscatalogus.nl om je in te schrijven. En houd ons in de gaten, binnenkort wordt ons aanbod uitgebreid! Heb jij specifieke wensen voor onderwijs op afstand? Laat het ons weten!

Veel online leerplezier!

Wilt u doelgerichter communiceren?