Individuele Timemanagement Coaching

 

 

Je hebt het gevoel dat je meer uit je dag zou kunnen halen. Je wilt graag doelgericht werken en prioriteiten kunnen stellen, om zo niet alleen efficienter maar vooral ook effectiever te werken. Je wilt persoonlijke aandacht en een training die je in eigen tempo, thuis of op het werk kunt volgen.

 

Doelgroep

Medewerkers die meer uit hun dag willen halen en graag persoonlijk begeleid worden.

 

Na het coachingstraject

  • ben je succesvoller in het behalen van je resultaten;
  • houd je tevreden klanten en/ of leidinggevende;
  • heb je meer plezier en voldoening in je werk;
  • ervaar je minder stress doordat je met de juiste dingen bezig bent.

 

Werkwijze

Je individuele traject begint met het doorlopen van een e-learning en het maken van voorbereidende opdrachten. Daarna bepalen we samen wat je graag wilt bereiken en passen we het programma hierop aan. Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van je persoonlijke doelstellingen.

 

Reacties van deelnemers

“De individuele timemanagement coaching  geeft mij houvast aan concrete doelstellingen die ik zowel zakelijk als privé heb gesteld. Ik kan beter met ad hoc werk omgaan. Dat helpt mij om mijn tijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

 

De timemanagement coaching is geen kwestie van alleen de juiste prioriteiten stellen, het gaat veel verder. Door kritische vragen en reflectie helpt Inez aan een realistisch beeld van je dagelijkse planning, bedrijfsdoelen, toekomstperspectief en voor een goede werk / privé balans. Ik raad dit traject ten zeerste aan voor professionals die het gevoel hebben dat ze niet het meest maximale uit hun werk / privé halen en ‘slechte’ patronen willen doorbreken. ”

 

Voor meer informatie over deze coaching of een voorstel op maat, neem vrijblijvend contact op.

Trainingen

Naar Trainingen »

Trainingstrajecten

Naar Trainingstrajecten »

Consulting

Naar Consulting »

Blog