E-learning Timemanagement

 

Wil jij effectiever en doelgerichter leren werken, en wil je dit op een eigen gekozen moment en plaats leren? Wil je in weinig tijd veel resultaat bereiken en toch individuele aandacht krijgen? Volg dan de e-learning timemanagement van INEZ Training & Consulting.

 

Doelgroep

Iedereen die in korte tijd de basics van timemanagement wilt leren of die zijn timemanagement vaardigheden wil opfrissen.

 

In de e-learning leer je

  • heldere doelen formuleren;
  • doelen omzetten in concrete acties;
  • de juiste prioriteiten bepalen;
  • een werkbare planning maken;
  • hoe je je werkplek optimaal kunt organiseren.

 

Werkwijze

De e-learning bestaat uit instructiefilmpjes, artikels en opdrachten. De opdrachten stuur je in en je begeleider voorziet ze binnen 2 werkdagen van feedback. Op die manier is de e-learning heel praktijkgericht en kun je meteen met het geleerde aan de slag!

Organisatorisch

Duur e-learning 6 tot 8 uur
Doorlooptijd bepaal je zelf
Investering €175,- p.p excl 21% BTW

 

Reacties van deelnemers

"Als opfriscursus is deze e-learning perfect. De filmpjes en de opdrachten zetten weer de puntjes op de i. Ook de interactie met een coach vond ik een een groot pluspunt."

 

Inschrijven

Inschrijving gaat heel makkelijk. Na ontvangst van je betaling ontvang je een toegangscode en kun je direct aan de slag. Voor meer informatie en inschrijven, bel ons of vul heel gemakkelijk het contact formulier in. Binnen 2 werkdagen nemen wij contact met je op.

Trainingen

Naar Trainingen »

Trainingstrajecten

Naar Trainingstrajecten »

Consulting

Naar Consulting »

Blog