WML: begeleiden 'kick-off' dagen nieuwe afdeling Projectmanagement

08-12-2014

Voor WML begeleidde ik een teamsessie van 2 dagen. 3 teams werden samengevoegd tot 1 afdeling. De doelen van de dagen waren:

  • elkaar beter leren kennen en het groepsgevoel versterken
  • groep input laten geven op het afdelingsplan van 2015

 

 

Referentie afdelingshoofd afdeling Projecten:

 

"Inez heeft ons begeleid in een tweedaagse workshop die als hoofddoel had om de mensen van een nieuwe afdeling elkaar beter te leren kennen. De workshop kenmerkte zich door afwisselende werkvormen waarbij de verkenning plaatsvond rondom thema’s die de kerntaak zijn van de nieuwe afdeling. Zodoende heeft er een persoonlijke én inhoudelijke verkenning kunnen plaatsvinden. De workshop zelf en het resultaat is door alle aanwezigen positief gewaardeerd. De wijze waarop Inez de groep heeft begeleid is vooral door richtinggevende vragen te stellen met een gezonde dosis humor.  Kortom : voor herhaling vatbaar."

 

www.wml.nl

 

Heeft u vragen over dit traject of heeft u eenzelfde vraag? Neem gerust vrijblijvend contact op.