CMO Flevoland - Training Schrijven in Klare Taal

08-12-2014

Voor alle medewerkers van CMO Flevoland in Lelystad verzorgde INEZ Training & Consulting een training 'Schrijven in Klare Taal.' De hele organisatie paste haar schrijfstijl aan. Iedereen schrijft korter, bondiger en gericht op de lezer. 

 

Enkele reacties van de deelnemers:

 

  • Heel leerzaam. Het maakt je weer bewust van een actieve schrijfstijl
  • Er is een knop omgezet. Als ik nu schrijf, vraag ik mij af: Is het klare Taal?
  • Heel verfrissend. Zelfs als je al heel lang met taal bezig bent, dan is het een eye opener
  • Leuk en Leerzaam!
  • Inspirerend, opfrisser, kort, duidelijk en krachtig
  • Leuk en bewustmakend

 

Referentie van de manager van CMO:


"Wat mij opvalt: men schrijft echt korter en bondiger. En dat is te danken aan de training van Inez en Theo. Daarbij stonden zij goed open voor feedback. Tijdens de training stelden zij hun aanpak bij toen de groep daarom vroeg. Kortom, het was voor iedereen van onze organisatie een nuttige, verfrissende en inspirerende training. Ik kan deze training aan iedereen die 'wat wollig' schrijft van harte aan bevelen."

 

www.cmoflevoland.nl

 

Wilt u ook een training 'Schrijven in Klare Taal'? Neem gerust vrijblijvend contact op.